עוגת שיש בנגיעה גאורגית

מצרכים:


6 ביצים, 2 כוסות סוכר, שקיק וניל, שמנת חמוצה, 2 כוסות וחצי קמח "אסם" תופח, 2 כפות אבקת קקאו ו- 100 גרם חמאה.


אופן ההכנה



מקציפים שש ביצים ביחד עם שתי כוסות סוכר. מוסיפים 100 גרם חמאה ומקציפים. מוסיפים שמנת ושקיק סוכר וניל ומקציפים. מוסיפים 2 כוסות וחצי של קמח "אסם" תופח. מחלקים את הבצק ושמים בחלק אחד שתי כפות קקאו ואת החלק השני משאירים כמו שהוא. לוקחים קערה ושמים שתי כפיות מהבצק הלבן וכפית אחת מהבצק החום (ממשיכים באופן הזה עד שהקערה תתמלא). שמים בתנור ומכוונים ל- 175 מעלות צלזיוס ל- 45 דקות.
עוגת שיש בנגיעה גרוזינית





בהצלחה ובתיאבון! 

תגובות

  1. תודה רבה על המתכון הנפלא!

    השבמחק
    תשובות
    1. עוגה סוף הדרך, ננוצ'קה!!! הצלחה לאתר שלך!

      מחק

הוסף רשומת תגובה

אל תהססו לפנות אליי. אשמח לשמוע את דעתכם!

רשומות פופולריות