דילוג לתוכן הראשי
עוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות ומדהימות
חומרים:
- 225 גרם חמאה
- 180 גרם סוכר לבן
- 180 גרם סוכר חום
- 2 ביצים
- 400 גרם קמח
- 5 גרם אבקת סודה לשתייה
- 7 גרם מלח
- 500 גרם שבבי שוקולד צ'יפס בחלב, מריר ולבן
- תרסיס שמן קנולה לשימון התבנית.
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
- מתיזים תרסיס שמן קנולה לשימון התבנית.
- בקערת מערבל מערבבים יחד בעזרת וו הלישה חמאה, סוכר וסוכר חום. מוסיפים את הביצים בהדרגה.
- בקערה נפרדת מנפים קמח ומערבבים עם אבקת סודה ומלח. מוסיפים אל קערת המערבל וממשיכים לערבל במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים שבבי שוקולד צ'יפס ומערבבים ידנית.
- צרים כדורים אחידים בגודלם כגודל כדור פינג פונג ומניחים בתבנית במרווחים גדולים האחד מהשני.
- אופים בתנור כ-12 דקות או עד שמשחימים ואחר כך מצננים.
בתיאבון!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
אל תהססו לפנות אליי. אשמח לשמוע את דעתכם!