עוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות ומדהימות

חומרים:


  • 225 גרם חמאה
  • 180 גרם סוכר לבן
  • 180 גרם סוכר חום
  • 2 ביצים
  • 400 גרם קמח
  • 5 גרם אבקת סודה לשתייה
  • 7 גרם מלח
  • 500 גרם שבבי שוקולד צ'יפס בחלב, מריר ולבן
  • תרסיס שמן קנולה לשימון התבנית.

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
  2. מתיזים תרסיס שמן קנולה לשימון התבנית.
  3. בקערת מערבל מערבבים יחד בעזרת וו הלישה חמאה, סוכר וסוכר חום. מוסיפים את הביצים בהדרגה.
  4. בקערה נפרדת מנפים קמח ומערבבים עם אבקת סודה ומלח. מוסיפים אל קערת המערבל וממשיכים לערבל במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים שבבי שוקולד צ'יפס ומערבבים ידנית.
  5. צרים כדורים אחידים בגודלם כגודל כדור פינג פונג ומניחים בתבנית במרווחים גדולים האחד מהשני.
  6. אופים בתנור כ-12 דקות או עד שמשחימים ואחר כך מצננים.

בתיאבון!


תגובות

רשומות פופולריות