שייק קוקוס בננה

שימו לב לפטנט שמשדרג את הכוסות!
זמן הכנה: 5 דקות



המרכיבים: (4 כוסות)
§         1 פחית (400 מ"ל) חלב קוקוס
§         2 בננות, בשלות
§         4 כפות (60 גרם) דבש
§         6-5 קוביות קרח
§         לקישוט: 1/4 כוס פתיתי קוקוס

ההכנה:
1.        מתחילים בקישוט הכוסות: מכינים שתי קעריות או צלוחיות. יוצקים כ-1/8 כוס מחלב הקוקוס לצלוחית אחת, ושמים את פתיתי הקוקוס בצלחת השנייה. טובלים את שולי הכוס בצלוחית עם חלב הקוקוס, מוציאים, אבל משהים מעל הצלחת למספר שניות, כדי שחלב הקוקוס יטפטף מהכוס חזרה לצלוחית. מעבירים את הכוס לצלחת השנייה וטובלים את שוליה בפתיתי הקוקוס. חוזרים על הפעולה עם שאר הכוסות.
שמים בבלנדר את יתרת חלב הקוקוס, הבננות, הדבש והקרח ומפעילים למשך כחצי דקה או עד שמתקבל משקה חלק. מעבירים לכוסות ומגישים מיד.


תגובות

רשומות פופולריות