קאדה שעועית מהמטבח הגאורגי



קאדה במילוי שעועית אדומה ובצל - מעדן מטוגן מהמטבח הגאורגי במילוי טעים ביותר!


קאדה שעועית מהמטבח הגיאורגי





7 מנות/יחידות: 6-8 יחידות.

1. לבשל את השעועית במשך כשעה עד להתרככות.
2. לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, להוסיף את השעועית, לרסק אותה ולערבב. לתבל במלח, פלפל שחור ושום.
3. הכנת הבצק: בקערה לשים את הקמח המנופה והשמרים, להוסיף את הביצה, לערבב, להוסיף את המים, השמן והמלח, וללוש כ- 6-8 דקות לבצק נעים וטיפה דביק (ידנית או במיקסר).
4. להניח את הבצק בצד למנוחה של כשעה, ללוש שוב, לחלק ל- 6-8 כדורים ולהניח בצד למנוחה נוספת של כ- 10 דקות.
5. לפתוח כל כדור לעלה בעובי של 2 ס"מ, לשים במרכז את השעועית, להרים את הבצק מסביב ולסגור אותו במרכז בעדינות.
6. עם המערוך לפתוח את הבצק לעלה גדול יותר כמו פיתה (בגודל 20 ס"מ).
7. לחמם כפית שמן על מחבת חמה ולטגן את הקאדה במשך כ- 3 דקות מכל צד על אש בינונית עד שמשחים על אש בינונית.
8. להניח על נייר סופג וכך להמשיך עם שאר הפיתות.
9. בתיאבון 
זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק.

תגובות

רשומות פופולריות