עגבניות ממולאות בבורגול
- מרוקנים את הפנים של העגבנייה לתוך קערה ושומרים את פנים העגבנייה.
- משרים את הבורגול במים רותחים כרבע שעה בקערה גדולה.
- שופכים את המים המיותרים.
- מערבבים את הבורגול עם מה שרוקנו מפנים העגבנייה.
- מוסיפים מלח ופלפל, קוצצים פטרוזיליה, מוסיפים בצל ומערבבים היטב.
- ממלאים את העגבניות. מזלפים מעל שמן זית בנדיבות.
- צולים עד להזהבה קלה בחום בינוני על גבי נייר אפייה.
- לאחר אפייה מזלפים מעט שמן זית ואוכלים.
- קבל קישור
- X
- אימייל
- אפליקציות אחרות
תגובות
הוסף רשומת תגובה
אל תהססו לפנות אליי. אשמח לשמוע את דעתכם!