עגבניות ממולאות בבורגול

  1. מרוקנים את הפנים של העגבנייה לתוך קערה ושומרים את פנים העגבנייה.
  2. משרים את הבורגול במים רותחים כרבע שעה בקערה גדולה.
  3. שופכים את המים המיותרים.
  4. מערבבים את הבורגול עם מה שרוקנו מפנים העגבנייה.
  5. מוסיפים מלח ופלפל, קוצצים פטרוזיליה, מוסיפים בצל ומערבבים היטב.
  6. ממלאים את העגבניות. מזלפים מעל שמן זית בנדיבות.
  7. צולים עד להזהבה קלה בחום בינוני על גבי נייר אפייה.
  8. לאחר אפייה מזלפים מעט שמן זית ואוכלים.

תגובות

רשומות פופולריות